Onze Missie

Bij Bavaria 00 Eventing Team streven we naar uitmuntendheid in de eventing sport. Ons doel is om zowel ruiters als paarden naar hun hoogste potentieel te brengen door middel van gedegen training, innovatieve technieken en een passie voor de sport.

Ons Team

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die elk hun eigen expertise en ervaring meebrengen. Van getalenteerde ruiters tot deskundige trainers en verzorgers, iedereen speelt een cruciale rol in ons succes.

Ruiters

Onze ruiters zijn geselecteerd op basis van hun talent, doorzettingsvermogen en liefde voor de sport. Ze worden continu begeleid en ondersteund om hun vaardigheden te verfijnen en hun prestaties te verbeteren.

Trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring in de eventing sport en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van zowel paard als ruiter. Ze gebruiken een combinatie van traditionele methoden en moderne technieken om optimale resultaten te bereiken.

Verzorgers

De verzorging van onze paarden is van het grootste belang. Onze verzorgers zijn experts in paardenwelzijn en zorgen ervoor dat elk paard de beste zorg en aandacht krijgt.

Onze Faciliteiten

Wij beschikken over state-of-the-art faciliteiten die zijn ontworpen om zowel paard als ruiter te ondersteunen. Onze stallen, trainingsbanen en oefenparcoursen zijn van topkwaliteit en bieden alles wat nodig is voor succesvolle training en competitie.

Onze Waarden

Integriteit, respect en teamwork zijn de kernwaarden van Bavaria 00 Eventing Team. We geloven dat deze waarden essentieel zijn voor succes, zowel op als naast het parcours.

Toekomstvisie

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om te groeien en te verbeteren. Onze toekomstvisie omvat het uitbreiden van ons team, het ontwikkelen van nieuwe trainingsmethoden en het deelnemen aan prestigieuze wedstrijden wereldwijd.

Dankzij de toewijding en het harde werk van iedereen in ons team, blijven we streven naar nieuwe hoogten in de eventing sport. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken uit naar een veelbelovende toekomst.